newborn

HOE GAAT EEN NEWBORNSHOOT IN ZIJN WERK?

BOEK OP TIJD

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen met mij, zodat ik rekening kan houden met de geplande bevallingsdatum. Je hebt de keuze tussen een 

  • materniteitshoot: De dag na de geboorte (of wat jullie het beste past) kom ik naar het ziekenhuis met een selectie van dekentjes en accessoires en maak ter plaatse die prachtige eerste foto's van jouw boorling. Dit kunnen meteen ook de foto's zijn voor op het geboortekaartje.
  • newbornshoot: Wacht je liever nog wat tot je thuis bent met je baby, dan is een newbornshoot perfect. Idealiter is jouw baby  tussen de 6 en de 10 (max 14) dagen jong. Dan kom je bij mij in de studio in Drongen en daar heb je een brede waaier aan accessoires, dekentjes, fijne stofjes, mutsjes, manden,... Ik kan eventueel ook aan huis komen. Ik neem dan een aantal dekentjes, accessoires en schalen mee om te fotograferen bij jullie thuis. 


DE SHOOT ZELF

Newborn fotografie vindt in de studio of thuis plaats. In de lekker opgewarmde studio staan verschillende settings klaar met mooie accessoires en dekentjes waar we de baby op kunnen fotograferen. Zorg ervoor dat het baby'tje net een warm badje, een schone luier en de voeding heeft gehad.  Willen jullie zelf ook op de foto? Geef dan een seintje op voorhand en draag dan het liefst iets met lichte kleuren en geen drukke prints voor de shoot.

Zoals ik al zei heb ik zelf een uitgebreid assortiment aan accessoires en benodigdheden, maar natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires meenemen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. We zien dan wel wat er van pas komt.


Tine Desodt

Adolf Petitstraat 11 9031 DRONGEN
GSM:  0486 85 39 89  BTW: BE 0535 746 638