Communie/lentefeest

boeken voor een communie/lentefeestshoot?

Hier kan je boeken op de datum en locatie die jouw voorkeur hebben. De brochure met alle informatie en een overzicht van de data en locaties kun je er ook in vinden.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Geef mij een seintje per e-mail als je interesse hebt in een fotoshoot. Samen prikken we dan een datum en tijdstip. Omdat ik het heel belangrijk vind om te weten wat jouw voorkeuren zijn, overleggen we samen welke richting we willen uitgaan. Ook maken we de keuze of we de foto’s in mijn studio hier in Drongen of op een prachtige buitenlocatie gaan maken. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Laat mij dit zeker op voorhand weten, dan help ik nadenken over wat mogelijk is, zodat we jouw foto’s helemaal naar jouw zin kunnen maken! 

Kaartjesfeest! 


Ik ben ook dol op kaartjes maken.  Indien jullie dat wensen, maak ik graag een kaartje voor jullie. Dat kan een eenvoudige kaart op postkaartformaat (10x15cm) zijn, enkelzijdig bedrukt met 1 foto van jouw kapoen en zijn/haar naam en de datum. Evengoed kan dit een mooi langwerpig accordeonkaartje zijn met bijhorende opmaak. Alle opties zijn open, ik luister graag naar jullie wensen!

Tine Desodt

Adolf Petitstraat 11 9031 DRONGEN
GSM:  0486 85 39 89  BTW: BE 0535 746 638